Wij geven advies, meten op en staan in voor de plaatsing

Totaalservice betekent niet alleen dat je als klant zelf niets hoeft te doen, je gaat in zee met een partner die de volledige verantwoordelijkheid draagt voor het eindresultaat. Wij zorgen ervoor dat alles piekfijn en gebruiksklaar geïnstalleerd wordt.

All4Sun doorkruist het hele land.

Vanuit onze thuisbasis Keerbergen richten wij ons hoofdzakelijk op de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen waaronder de grote regio die gevormd wordt door de vierhoek Mechelen, Leuven, Aarschot en Heist-Op-Den-Berg. Dagelijks zijn wij aan de slag in gemeenten als Haacht, Keerbergen, Bonheiden, Tremelo, Putte, Riemst, Zemst, Elewijt, Rijmenam, Steenokkerzeel, Vilvoorde,…. Echter laten wij ons niet tegenhouden door afstanden en kan je ons ook vinden in de uithoeken van het land.

Zandhoven

Sterk team van 10 medewerkers

All4Sun beschikt over een sterk team van tien ervaren en vakbekwame medewerkers. Dit dynamische team staat garant voor een persoonlijke service en korte opvolging van jouw project.

Strenge selectie van topleveranciers

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topleveranciers. Eén van onze belangrijkste partners is het Belgisch-Nederlandse kwaliteitsmerk Verano. Wij zijn officiële installateur voor Verano, wat betekent dat wij deze producten door een door kennen. Bovendien mogen wij rekenen op een excellente ondersteuning. Andere vaste leveranciers zijn Gibus, Somfy, FenekO en Velux.